Contact

Ai nevoie de un restaurant botez, pentru primul eveniment de mare anvergură din viața micuțului tău, ziua în care este prezentat în fața tuturor cunoscuților? Este genul de eveniment care se petrece o dată-n viață și pe care nu ți-ai dori să-l ratezi pentru nimic în lume. De aceea, un pas important care trebuie făcut pentru ca această zi să fie una perfectă, este găsirea unei locații potrivite pentru petrecerea de după creștinarea micuțului dumneavoastră.

Unul dintre cele mai apreciate restaurante unde se găzduiesc astfel de momente este situat foarte aproape de comuna Berceni. Este vorba despre Complex Miorița – o locație cu mult spațiu verde, un restaurant botez perfect pentru o petrecere pe cinste.

Eleganţa şi rafinamentul locaţiei vă va fermeca din prima clipă, iar profesionalismul personalului şi calitatea preparatelor va fi un plus în luarea deciziei de a alege acest restaurant pentru a găzdui botezul copilului.

Complex Miorița asigură oaspeții pentru un eveniment deosebit, oferă căldură, dar și cele mai bune preparate culinare. Clienţii au posibilitatea de a-şi alege culoarea în care va fi decorat salonul unde se va petrece fericitul eveniment. Restaurantul pune la dispoziţia acestora o paletă largă de culori, totul fiind în funcție de tema evenimentului.

Saloanele sunt prevăzute cu ring de dans, pardoseală mochetată, aer condiţionat şi ventilaţie, sistem de sonorizare. Mesele sunt rotunde şi vor fi amenajate ţinându-se cont şi de preferinţele clienţilor. Aceştia trebuie să pună la dispoziţia personalului schema exactă cu aşezarea locurilor invitaţilor la mese, vor aduce în timp util mărturiile ce vor fi pregătite pentru fiecare invitat şi vor colabora permanent cu reprezentanţii restaurantului pentru ca rezultatul final să fie unul pe măsura importanţei evenimentului şi a aşteptărilor.

Un alt aspect important îl reprezintă meniul care, în cazul restaurantului ce face parte din complex Miorița, destinat petrecerilor de botez este unul variat şi acoperă o gamă largă de preferinţe culinare. De asemenea, la acest restaurant, clientului i se oferă posibilitatea de a face modificări în meniu, de comun acord cu personalul specializat, în limita în care acestea pot fi onorate.

Eleganţa şi nobleţea locului, calitatea serviciilor, preţurile avantajoase, conferă valoare şi stil restaurantului.

Pentru realizarea de evenimente speciale, restaurantele vin în întâmpinarea clienţilor cu oferte de formaţii muzicale şi DJ, dar clientul poate veni cu propria formaţie care se va ocupa de buna dispoziţie a invitaţilor.

Dacă alegeți ca petrecerea de botez a micuțului dumneavoastră să aibă loc la Complex Miorița, veți avea parte și de „camera bebeluşului”. Părinţii vor fi eliberaţi astfel de teama că micuţul va fi expus prea mult timp zgomotului şi aglomeraţiei. Complexul beneficiază de numeroase spații de cazare, unde pot fi găzduiți invitații.

La Complex Miorița, colaborarea permanentă dintre client şi reprezentanţii restaurantului stau la baza reuşitei petrecerii ce urmează a fi organizată. Pe lângă un personal de calitate, pe lângă meniul minuţios realizat şi eleganţa salonului, restaurantul pune la dispoziţia clienţilor săi o parcare păzită, garderobă, loc special destinat fumătorilor, reţea wireless şi televizoare.

După ce sunt parcurse toate aceste informaţii şi după ce este vizionat restaurantul, va fi uşor a lua decizia finală. Este cu siguranţă un loc potrivit pentru petrecerea de botez a copilului dumneavoastră.

Rafinamentul şi eleganţa locului, profesionalismul angajaţilor, respectul cu care sunt trataţi clienţii şi dorinţele acestora, constituie un avantaj în alegerea acestei locaţii. Personalul se va asigura că totul se va desfăşura conform planurilor dumneavoastră, iar botezul bebelușului dumneavoastră va fi un moment de bucurie şi mulţumire. Toți invitații vor petrece o seară de neuitat într-o atmosferă caldă, plăcută şi elegantă.

De asemenea, demn de menționat este și faptul că complex Miorița funcţionează conform normelor impuse de lege, deţin toate avizele de funcţionare şi au ca prim scop servirea ireproşabilă a clientului.

Acum, dacă v-am convins să organizaţi petrecerea de botez a micuţului dumneavoastră în cadrul complex Miorița, vă garantăm că veți avea o petrecere de vis pe care să nu o veți prea curând.

 

By |2021-09-29T20:02:07+03:00septembrie 29th, 2021|Blog|