SALON DE EVENIMENTE
MAGIC

capacitate 60-100 locuri

Salon de evenimente Magic vrea sa fie o calatorie in trecut. Daca vreti ca evenimentul dumneavoastra sa fie lipsit de stresul secolului actual si graba cotidiana, salon Magic va poate transcede intr-o alta epoca, "La Belle Epoque". O parte din peretii salonului sunt imbracati in oglinda, ceea ce confera amploare, iar iluminarea este completata de candelabre ce se imbina perfect cu stilul. Ring de dans generos, climatizare, grup sanitar propriu, acces separat.

Capacitate salon de evenimente Magic: 60-100 locuri.

SALON DE EVENIMENTE
PANORAMIC

capacitate 100-200 locuri

Salon de evenimente Panoramic este o combinatie intre rustic si modern, accesul se face pe o scara serpuita ce poate fi decorata astfel incat sa confere fiecarui eveniment eleganta si unicitate. Salonul are pereti imbracati in piatra naturala cee ce ii confera originalitate si stil, geamurile inalte ii confera luminozitate si amploare, iar completarea stilului rustic este data de barnele si tavanul din lemn natural.
Salon de evenimente Panoramic dispune de un ring de dans spatios, mese rotunde, climatizare, grup sanitar propriu, parcare si de o panorama superba spre gradina si terasa complexului Miorita

Capacitate salon de evenimente Panoramic: 100-200 locuri.

SALON DE EVENIMENTE
ELEGANCE

capacitate 40 - 120 locuri

Salon de evenimente Elegance este caracterizat de rafinament, intimitate si caldura degajata de culoarea luminilor arhitecturale, toate acestea fiind completate de unicitatea picturilor manuale de pe peretii salonului, picturi ce vor completa cu succes orice tematica aleasa pentru evenimentul dumneavoastra. Salon de evenimente Elegance dispune de un ring de dans spatios, mese rotunde, climatizare, grup sanitar propriu, parcare, acces la terasa.

Capacitate salon de evenimente Elegance: 40-120 locuri.
sus